__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"a7e5a":{"name":"Main Accent","parent":-1},"44cff":{"name":"Main Accent Transparent","parent":"a7e5a","lock":{"saturation":0,"lightness":1}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"a7e5a":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"44cff":{"val":"rgba(55, 180, 233, 0.25)","hsl_parent_dependency":{"h":197,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.25}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"a7e5a":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"44cff":{"val":"rgba(55, 180, 233, 0.25)","hsl_parent_dependency":{"h":197,"s":0.8,"l":0.56,"a":0.25}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Teknologi skal understøtte at kunden er i centrum

Kundeservicemedarbejderens vigtigste formål er at give kunden en uovertruffen service. Og for kunden handler god service primært om at få løst sit problem hurtigt, og når det passer kunden. Men sådan foregår det ikke altid.

Det er vores erfaring, at de teknologiske platforme, som bruges til kundeservice, alt for ofte er baseret på andre behov i virksomheden end kundernes. Det kan fx være CRM-systemer, økonomisystemer eller lagersystemer.

Det betyder, at kundeservicemedarbejderen ender med at skulle foretage mange systemopslag for at løse fx helt banale faktura- eller leveringsspørgsmål fra kunden. En tilgang til opgaven, som tager tid og derfor er dyrebar for både kunden, som vil have løst sit problem hurtigt, og for virksomheden, som bruger ressourcer på opgaven. 

Heldigvis findes der teknologiske løsninger, hvor kundeservicemedarbejderen får direkte adgang til den nødvendige viden for at kunne kommunikere fleksibelt og effektivt med kunden. Systemer som fx virker på tværs af e-mail, chat og telefon og derudover kan integreres med de øvrige systemer i virksomheden.

Hos Connexio arbejder vi med omnichannel-systemer til kundeservice som DIXA og Zendesk, og vi tilbyder altid, at vores kunder kan vælge, om vi skal anvende deres teknologiske platform eller vores. Begge dele er muligt.   

Fordelen ved at virksomheden bruger egen platform til kundeservice-funktionen er, at historikken ved alle henvendelser er registreret i de samme systemer. Med denne tilgang er løsningen online at koble et system til kundeservice på virksomhedens platform.

Fordelen ved at bruge et kundeservicesystem direkte til kundeservice-funktionen er, at det er nemt og enkelt at komme i gang.

Derudover giver et kundeservicesystem adgang til en række andre løsninger indenfor kundeservice. Det kan være mere avancerede funktioner som voice recognition, software til kvalitetssikring og optimering af vidensfeedback eller blot en effektiv chatfunktion til virksomhedens hjemmeside.

"Vores mål er at give dine kunder en service, der er bedre end forventet, og passe så godt på dem, at de vender tilbage til dig."

Bjarke Andersen, CEO Connexio

Bliv ringet op
og hør, hvordan du kan drage fordel af vores erfaring