Jobs

Kombiner oplevelser og job

Connexio er din ultimative mulighed for at kombinere oplevelser og arbejde i udlandet. Malaga er en europæisk by med uendelige muligheder og en by med mennesker fra hele verden. Du får helt sikkert venskaber for livet. Vi hjælper dig med alt det praktiske, så hvad venter du egentlig på?

Design uden navn (38)

Erhvervserfaring på CV'et

Connexio har i mere end 30 år stået inde for kvalitet, og vi sørger for, at du kommer til at arbejde, på vegne af anerkendte danske organisationer og virksomheder.

Få personlig og faglig udvikling i en virksomhed kendetegnet ved kvalitet og højt kompetenceniveau. Kom og bliv en del af en energifyldt og sjov hverdag. Vi hjælper dig, underviser dig og træner dig så du får succes i jobbet.

Nye venner og oplevelser

Sammenholdet er stærkt, og oplevelserne er store. Du får venner for livet, og en oplevelse du aldrig vil glemme. Fordelen ved at arbejde i udlandet er, at dine kollegaer også bliver dine venner, og sammen får I en hverdag som bærer præg af livet i Spanien, selvom jeres dagligdag foregår på dansk.

.

Send din ansøgning

Tak for din interesse i at søge job hos TMPO Connexio. Ansøgning foregår via vores jobsøgningsportal på tmpo.dk. Klik blot på nedenstående link for at komme i gang med din ansøgning:

 

 

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og lære dig bedre at kende. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte os.