Om os

Hvem er vi?

Connexio er en dansk kommunikationsvirksomhed som oprindeligt blev etableret i 1975 under navnet McPhone Telemarketing. Selskabets søsterselskab, TMPO, leverer telemarketingydelser i form af fundraising, mødebooking  og opsøgende salgsaktiviteter. De indgående og udgående serviceaktiviteter blev adskilt i separate brands i 2017 for at sikre den nødvendige fokus på hvert forretningsben, men juridisk er selskaberne fortsat samlet.

 

Connexio- Om os

Selskabet beskæftiger 100+ fuldtidsansatte, primært fra vores kontorer i Malaga, Spanien. Alle medarbejdere er funktionæransat  på lokale overenskomstforhold. I Danmark er vores selskab i Silkeborg medlem af Dansk Industri, og medarbejderne er ansat på industriens overenskomst. Fra vores kontorer i Spanien og Danmark møder I vores unge medarbejdere, som alle udfører diverse opgaver for vores kunder på deres modersmål. Selv på vores kontorer i Spanien er vores kultur skandinavisk, og vores medarbejdere kommer typisk fra Danmark, Norge og Sverige. I perioder, alt efter vores kunders behov, rekrutterer vi også andre europæiske nationaliteter som tysk, hollandsk og belgisk, og med lokation i solrige Spanien er det ikke svært – hurtig – at finde kvalificeret arbejdskraft.

IT kendskab

 

Vores dygtige agenter har erfaring med en lang række systemer som vores kunder giver os fuld- eller delvis adgang til.


Vi har valgt IT Relation som outsourcing partner indenfor IT. Ingen er eksperter i alting, og vi har valgt at være eksperter i kundeservice, så det er naturligt for os at outsource vores IT sikkerhed til dem, der er eksperter i det. IT Relations seneste opdaterede certificeringer kan læses her.

it kendskab

Vores vision og mission

Vores vision er at knytte vores kunder stærkere sammen med deres kunder gennem værdiskabende samtaler. Vi gør det gennem kvalitetssikring og struktureret træning af medarbejderne og ved konstant at teste nye måder at skabe værdi.

 

Vores mission hos Connexio er at knytte vores kunder og deres kunder tættere på hinanden. Vi tror på, at menneskelig kommunikation i servicesituationer er en mulighed for at forbedre relationer. Uanset hvor dårlig en oplevelse en kunde har haft inden de taler med os, er det vores ambition, at de har en positiv oplevelse efter mødet med vores serviceagenter.

Vores værdier

Vores værdier er, at vi arbejder hårdt, ærligt, åbent og fokuseret. Vi søger altid den mest kosteffektive løsning, og vi har det sjovt sammen, imens vi skaber resultater.

 

Vi glæder os til også at skabe resultater sammen med dig.

.